Kort om Viet Tasty

Viet Tasty er et selskap som fokuserer på matservering rettet mot festivalkunder. Vi har drevet med dette siden 2005.Vi har base både i Grimstad og Oslo.

Velutviklet konsept

Vi tilbyr deres festivalpublikum mange småretter basert på streetfood fra Vietnam og Thailand. Etter flere år med prøving og feiling har vi funnet fram et konsept med blanding av matretter og priser som den norske festivalpublikumet både ønsker og verdsetter.

Lang erfaring

Vi har vært tilstede på både musikk- og matfestivaler. Eksempler er Quart, Hovefestivalen, Tons of Rock, Kadetten, Skral , Slottsfjellfestivalen, Stavernfestivalen , Notodden Bluesfestival, Norway Rock i Kvinesdal samt Landstreffet i Kongeparken. Videre har vi vært tilstede på Gladmatfestivalen, Mersmak i Skien, Glommafestivalen og Skalldyrfestivalen i Mandal.

Høy produksjonskapasitet

Det stilles krav til produksjonskapasitet da mange festivaler tar provisjon av salget. Samtidig er det svært vanlig at mange mennesker skal ha mat på samme tid noe som kan føre til kø. Etter mange års erfaring har vi opparbeidet et konsept som gjør vi kan ha en høyt omsetning, noe festivalarrangørene kan bekrefte.

God samarbeidspartner

Vi er en seriøs samarbeidspartner med lang erfaring. Dere kan stole på at vi yter det som trengs for å gjennomføre en vellykket festival. Vi har mange gode referanser da vi har vært aktive på de fleste musikkfestivaler siden bedriftens oppstart.